5x de mooiste kleuren voor plisségordijnen

Wil je plisségordijnen kopen, maar weet je nog niet wat de mooiste kleur is? Welke kleur is het beste voor geverfde muren? Plisségordijnen zijn mooie en sfeervolle gordijnen, maar het kiezen van de juiste kleur kan best lastig zijn. Dit artikel geeft je kleurrichtlijnen voor plisségordijnen. Je kunt plisségordijnen op maat samenstellen in 500 kleuren. Wat zijn de huidige trends en welke kleuren zijn al jaren erg populair?

1.      De meest sfeervolle kleuren

De kleur van de raamdecoratie is zeer bepalend voor de sfeer. Je hebt mooie warme tinten om een intieme sfeer te creëren of felle kleuren om je een open gevoel te geven. Welke kleuren zijn het aantrekkelijkst? Hieronder vind je de meeste aantrekkelijkste kleuren.

  • Donkerrood
  • Oranje
  • Okergeel
  • Bruin
  • Pastelkleuren

 Al deze kleuren zijn ook beschikbaar voor plisségordijnen, zoals plissé Fakro of Velux dakramen.

 2. Okergeel plisségordijn

Okergeel is een warme kleur en past overal bij, maar vooral bij houten vloeren en meubels. Ramen decoreren is een manier om sfeer in een ruimte te brengen. Het okerkleurige plisségordijn biedt daardoor een warme uitstraling. Okergeel wordt vaak gecombineerd met aardekleuren zoals roestbruin, legergroen, maar ook zwart.

3. Olijfgroene plisségordijnen

Ook olijfgroen is al jaren een populaire kleur. Olijfgroen is een natuurlijke kleur en daarom erg populair. Groen brengt rust in de kamer en olijfgroen is goed te combineren met andere kleuren. Olijfgroen past goed bij andere kleuren groen, maar ook bij zwart, grijs, blauw en oker.

4. Opvallende kleuren

Heb je nog geen opvallende muur in je woonkamer? Dan maak je een mooie sfeer met een opvallend gordijn. Opvallende kleuren en opvallende wanden en gordijnen blijven ook over. Een gordijn met een opvallende print kan de sfeer van een interieur compleet veranderen. Denk aan een retro bloemenprint of een jungle van groene bomen voor je zonwering.

5. Witte plooien

Witte plooien zijn tijdloos. Het is erg populair en makkelijk te combineren met het interieur. Het wordt ook beschouwd als een kleur die pure leisteen vertegenwoordigt. Maar wit betekent ook clean, elegant en licht en makkelijk te combineren. Dit kan zowel met andere wittinten als met donkere of felle kleuren.

Twee kleuren samengevouwen

Kun je niet kiezen tussen 2 kleuren en twijfel je? Selecteer vervolgens de dag- en nacht plisségordijn. Een plisségordijn met een dag- en nachtsysteem bestaat eigenlijk uit twee plisségordijnen, waarvan het onderste gordijn onder het bovenste plisségordijn hangt. Beide plisségordijnen zitten in hetzelfde systeem en het voordeel is dat je twee verschillende soorten stof of kleur kunt kiezen. 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,995FansLike
3,913FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles